Axamer Lizum

Deze reis is in het najaar weer te boeken.

Welkom op uw mini ski vakantie in Oostenrijk

In ��n van de bekendste en mooiste skigebieden van Tirol, slechts 16 km van Innsbruck gelegen, ligt op 1.580m hoogte, te midden van een prachtig berglandschap, Hotel Olympia in Axamer-Lizum.

Het unieke olympische skigebied van Axamer Lizum is een eldorado voor alle wintersporters! Het bijzonder sneeuwzekere skigebied is zeer aantrekkelijk door een verscheidenheid aan pistes, perfecte sneeuw, snelle liften en biedt daarnaast diverse mogelijkheden voor vertier en vrije tijd! U vertrekt op donderdagavond en komt op vrijdagmorgen aan in Axamer-Lizum. Uw kamer is aan het eind van de dag beschikbaar. Uw koffers worden in een afgesloten ruimte voor U bewaard.

Voordat U op de ski’s gaat staat er eerst nog een ontbijt voor U klaar. De rest van de dag is ter vrije besteding. In de loop van de avond zal er een diner voor U klaar staan.

Ook de tweede dag start met een ontbijt en heeft U de rest van de dag ter vrije besteding. Het diner is wederom in het hotel.

Op dag drie vertrekken we na het ontbijt weer richting Nederland. Na de nodige stops komt U tegen de avond weer aan op uw opstapplaats.

Indien gewenst kunnen wij U onderweg ook nog een driegangen diner aanbieden. Dit dient U wel vooraf te reserveren.

Datum: In overleg en op basis van beschikbaarheid.

Heenreis: Vertrek donderdagavond.

Terugreis: Vertrek zondagmorgen.

Prijs: � 299,00 p/p

Inclusief: Vervoer per luxe touringcar, 3 x ontbijt, 2x warme maaltijd, 2x overnachting (4-6 pers.kamer), skipas voor 2 dagen.

Exclusief: Huur ski materiaal, wintersportverzekering.

Overige informatie: Minimum aantal deelnemers is 50 personen. U betaalt bij ons geen reserveringskosten. Vertrek vanuit Zwolle. Andere opstapplaatsen in overleg.

Tel: 06-53228622

ma t/m za: 08.00 - 17.00 uur

         

Ter info:

Vanaf heden zijn wij mobiel onder het nieuwe bovenstaande nummer te bereiken.