Nederlands Openlucht Museum

Het Nederlands Openluchtmuseum vangt de geschiedenis in authentieke gebouwen, voorwerpen en ware verhalen. We nemen u mee op een reis door de tijd. Van twee eeuwen geleden tot heel recent.

Er is volop leven in het museum. Op de boerenerven, in de boerderijen, huizen en de molens, het boerencaf� en de winkeltjes.

Levende herinneringen

Het museum ligt in een prachtig park aan de rand van de gezellige stad Arnhem. U komt er ogen te kort. De mensen van het museum zijn trots op hun erfgoed en lijken zo uit het verleden te zijn weggelopen. Gaan uw kinderen �aan het werk� op het kindererf of toch liever spelen op het mooie Zaanse plein? Worden het poffertjes met poedersuiker, stevige huisgemaakte soep, of toch die verse krentenbol van de bakker? En hoe reizen we vandaag? Pak de historische tram of wandel door de tijd.

Terug naar Toen

Voor jong en ouder is een bezoek aan het museumpark indrukwekkend en onvergetelijk. Zintuigen worden geprikkeld. Geluiden, geuren, smaken en beelden nemen u mee naar vroeger. Levende historie raakt, welke leeftijd u ook heeft. Beleef momenten van herkenning en verbazing. Stap letterlijk terug in de sfeer van toen en maak kennis met de Nederlanders en hun geschiedenis.

Datum: In overleg

Begintijd: 10.00 uur

Eindtijd: 16.00 uur

Prijs: op aanvraag

Inclusief: Vervoer per luxe touringcar, toegang tot het museum, lunch in het museum.

Optie’s: Catering, lunchbox, driegangen diner. U heeft al een driegangen diner vanaf � 15,00 p/p.

Overige informatie: Minimum aantal deelnemers is 50 personen. U betaalt bij ons geen reserveringskosten.

Tel: 038 - 8 511 555

ma t/m za: 08.00 - 17.00 uur

b.g.g.: 06 - 5322 8622

         

Rolstoeltouringcar

Wij beschikken nu ook over een rolstoeltouringcar die plek biedt aan maximaal 14 rolstoelen.